Wilma: Puur met passie

Ik ben een enthousiaste zelfstandig senior communicatieadviseur met een grote passie voor strategische omgevingscommunicatie, draagvlak & dialoog en crisiscommunicatie. Als communicatieprofessional heb ik ruime ervaring in het werken voor gemeenten, provincie en waterschappen.

Ik sta je graag bij in vraagstukken op het gebied van Water(sport), Natuur, Klimaat, Energietransitie, Duurzaamheid en Infrastructuur. Je vindt in mij een gesprekspartner op strategisch niveau, die adviezen koppelt aan uitvoering. En veel ervaring heeft in de politiek bestuurlijke omgeving. Mijn kracht ligt in het snel eigen maken van zaken, het creëren van overzicht en het adviseren over hoe de omgeving te betrekken bij plannen.

Dit ben ik:

Omgevingscommunicatie, heldere analyses, krachtige plannen, afspraak = afspraak, senior communicatieadviseur, adviseur bestuur, projectcommunicatie, programmacommunicatie, crisiscommunicatie, (online) dagvoorzitter.

Opdrachtgevers Wilma:

Madelon: Ambitieus en avontuurlijk

Ik ben een creatieve, gedreven en stressbestendige communicatieprofessional die houdt van een uitdaging. Sinds juli 2022 werk ik bij StaBij Communicatie. In het communicatievak is geen dag hetzelfde en dat is precies waar ik energie van krijg! Dit heb ik tot nu toe al ruimschoots mogen ervaren in mijn opdracht bij StaBij.

Als professional heb ik gewerkt voor organisaties waarin we samen met relevante partners proactief (samen)werken aan situaties, problemen of vraagstukken. De oplossingen dragen bij aan een leefomgeving waarin we veilig en gezond kunnen wonen, werken, ondernemen en recreëren.

Communicatie is onmisbaar in het informeren van de doelgroep(en). Zo kunnen zij een weloverwogen mening vormen of beslissing maken. Ik houd van open en eerlijke communicatie waarbij rekening wordt gehouden met belangen en behoeften van alle partijen.

Ik ben:
Projectcommunicatie, netwerker en verbinder, resultaatgericht (ik steek hier graag ook zelf mijn handen voor uit de mouwen), onderzoekende houding, analytisch vermogen, snel schakelen en goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. 

Opdrachtgevers Madelon:

Femke: Betrokken en bevlogen

Ik ben een enthousiaste en nieuwsgierige communicatieprofessional die ervan houdt om nieuwe dingen te ontdekken. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en ben een echte regelaar. Daarnaast geeft het werken met mensen mij energie. Ik voel me een verbinder en kijk graag waar ik partijen aan elkaar kan koppelen.

Afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan aan zowel de opdrachtgevers- als de opdrachtnemerskant op het gebied van participatie-vraagstukken en omgevingsmanagement. Dit maakt dat ik je kan bij staan aan meerdere kanten van de tafel op het vlak van diverse onderwerpen (energietransitie, duurzaamheid, gedragsverandering, infra gerelateerde vraagstukken, bouwcommunicatie). Ik word blij van concrete doelen (en de daarbij behorende resultaten) en projectmatig werken.

Dit ben ik:
Verbinder, participatie, handen uit de mouwen, sessie begeleiding, bewonerscommunicatie, omgevingsmanagement, organiseren, samenwerken, projectcommunicatie.

Opdrachtgevers Femke: