Over StaBij

Wilma: Puur met passie

Ik ben een enthousiaste zelfstandig senior communicatieadviseur met een grote passie voor strategische omgevingscommunicatie, draagvlak & dialoog en crisiscommunicatie. Als communicatieprofessional heb ik ruime ervaring in het werken voor gemeenten, provincie en waterschappen.

Ik sta je graag bij in vraagstukken op het gebied van Water(sport), Natuur, Klimaat, Energietransitie, Duurzaamheid en Infrastructuur. Je vindt in mij een gesprekspartner op strategisch niveau, die adviezen koppelt aan uitvoering. En veel ervaring heeft in de politiek bestuurlijke omgeving. Mijn kracht ligt in het snel eigen maken van zaken, het creëren van overzicht en het adviseren over hoe de omgeving te betrekken bij plannen.

Dit ben ik:

Omgevingscommunicatie, heldere analyses, krachtige plannen, afspraak = afspraak, senior communicatieadviseur, adviseur bestuur, projectcommunicatie, programmacommunicatie, crisiscommunicatie, (online) dagvoorzitter.

Opdrachtgevers Wilma:

Linda: Enthousiast en energiek

Ik ben een gedreven allround communicatieprofessional die houdt van de diversiteit in het vak. Sinds september 2021 versterk ik Wilma bij StaBij Communicatie. Ik ga op zoek naar een passende benadering voor elke uitdaging.

Je vindt in mij een gemotiveerde en enthousiaste medewerker, die je helpt met advies en uitvoering van de communicatie. Ik sla graag samen de handen ineen om van elke opgave iets moois te maken! Mijn kracht en passie ligt in het uitwerken van strategieën in communicatiemiddelen, het actief bijhouden van diverse in- en externe communicatiekanalen en het creatief aan de slag zijn. Ik krijg energie van het plannen, organiseren en coördineren van bijeenkomsten.  

Ik ben:

Heldere communicatie en afspraken, altijd de puntjes op de i, resultaatgericht, allround communicatieprofessional, projectcommunicatie en programmacommunicatie.

Opdrachtgevers Linda:

Madelon: Ambitieus en avontuurlijk

Ik ben een creatieve, gedreven en stressbestendige communicatieprofessional die houdt van een uitdaging. Sinds juli 2022 versterk ik Wilma en Linda bij StaBij Communicatie. In het communicatievak is geen dag hetzelfde en dat is precies waar ik energie van krijg! Dit heb ik tot nu toe al ruimschoots mogen ervaren in mijn opdracht bij StaBij.

Als professional heb ik gewerkt voor organisaties waarin we samen met relevante partners proactief (samen)werken aan situaties, problemen of vraagstukken. De oplossingen dragen bij aan een leefomgeving waarin we veilig en gezond kunnen wonen, werken, ondernemen en recreëren.

Communicatie is onmisbaar in het informeren van de doelgroep(en). Zo kunnen zij een weloverwogen mening vormen of beslissing maken. Ik houd van open en eerlijke communicatie waarbij rekening wordt gehouden met belangen en behoeften van alle partijen.

Ik ben:
Projectcommunicatie, netwerker en verbinder, resultaatgericht (ik steek hier graag ook zelf mijn handen voor uit de mouwen), onderzoekende houding, analytisch vermogen, snel schakelen en goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. 

Opdrachtgevers Madelon: