Interim opdrachten

Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging of aanvulling op je team?
Dan helpen we je graag. Wilma als senior communicatieadviseur en Madelon en Femke als communicatieprofessionals. Ook als team kun je ons inzetten. Meer weten? Neem contact op!

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Interim opdrachten

Wetterskip Fyslân

Inzet Wilma als senior communicatieadviseur

Voor Wetterskip Fryslân is Wilma aan de slag als communicatieadviseur voor de dijkverbetering Koehool Lauwersmeer (1DYK), programma Waddenzeekust en de Omgevingswet. Af en toe helpt Wilma ook met communicatieklussen waar voor even extra hulp nodig is.

De dijkverbetering Koehool Lauwersmeer is het grootste dijkverbeteringsproject van Wetterskip Fryslân. Over een lengte van 47 kilometer wordt de dijk versterkt. De dijkverbetering wordt waar mogelijk gecombineerd met kansen voor landbouw, natuur en het gebied. Wilma werkt in dit project samen met de omgevingsmanagers van het project. En initieert de samenwerking met communicatieadviseurs van de partijen die betrokken zijn bij de dijkverbetering.

Samen ontwikkelden we een overkoepelende communicatiestrategie en gingen we aan de slag met een communicatieconcept. Ook zetten we volop in op (digitale) participatie. Zo organiseerden we een digitale informatieavond, ontmoeten we inwoners tijdens een dijktour en kon iedereen op het digitale platform zijn idee of wens achter laten. Tijdens ontwerpateliers keken we met elkaar welke kansen er zijn om een dijk te ontwerpen. De aanpak is opgeschreven in een SOMCOM plan. Een plan voor Strategisch Omgevingsmanagement en Communicatie. Kijk ook eens op www.1dyk.frl.

Gemeente Harlingen

Inzet Wilma als senior communicatiemedewerker
Voor de gemeente Harlingen is Wilma samen met het communicatieteam aan de slag met het ontwikkelen van een communicatievisie en -strategie. We kijken daarbij ook naar hoe we het communicatiewerk binnen de gemeente het beste kunnen organiseren. De gemeente Harlingen is een betrouwbare en dienstverlenende organisatie, gericht op mens, werk en ontspanning. De gemeente toont zich bewust verantwoordelijk voor het welzijn van de Harlinger gemeenschap.