Ervaringen met StaBij Communicatie

Geske Barendregt

Programmamanager Energietransitie, Gemeente Assen

 

“Wilma heeft voor ons programma energietransitie een strategisch participatieplan gemaakt met concrete stappen. Daarbij weet ze het complexe onderwerp goed te vertalen naar de belevingswereld van de inwoners en bedrijven. Dus dichtbij de doelgroep, vanuit de grote lijnen en toch met de voeten in de klei. Corona gaf ons nieuwe uitdagingen om het gesprek aan te gaan, maar daar heeft ze snel en flexibel een mouw aan weten te passen.”

Henk Heeringa

Manager Communicatie & Crisisbeheersing, Wetterskip Fryslân

 

“Wilma heeft al veel werkzaamheden voor Wetterskip Fryslân uitgevoerd. Ze is breed inzetbaar: van stakeholdermanagement tot crisiscommunicatie. Ze is een echte vakvrouw die het hedendaagse communicatievak goed verstaat.  Ze is betrouwbaar, deskundig en flexibel. Ook binnen onze organisatie wordt ze gezien als een gewaardeerd adviseur.”

Sytse Kroes

Programmamanager, Programmabureau Súd ie (gemeente Noardeast-Fryslân)

 

“Ik heb in meerdere projecten met Wilma samengewerkt en altijd zeer naar tevredenheid. Wat maakt dat ik zo graag met Wilma samenwerk? Ze denkt actief mee en vertaalt de opgave direct in acties, die ze daarna uitvoert of bewaakt. Ze houdt daarbij overzicht en gaat recht op haar doel af. Wat ik ook zeer waardeer is dat ze duidelijk aangeeft voor welke opgaven ik bij haar moet zijn en welke niet. En tot slot, is Wilma zeer prettig in de omgang. Nooit gedoe, korte lijnen en we begrijpen elkaar snel.”

Ellen de Jong

Manager Communicatie, ziekenhuis Nij Smellinghe

 

Linda is een erg fijne collega om mee te werken. Gemotiveerd, hulpvaardig, gestructureerd, kritisch, zelfstandig en een echte aanpakker. Zij bereidt zich goed voor en is een echte perfectionist. Staat open voor feedback, neemt dat mee en ontwikkelt zich verder in ons vakgebied en als persoon.
Linda ondersteunde tijdelijk de afdeling Communicatie voor twee dagen in de week (april t/m juni 2022). In deze korte tijd was zij een waardevolle ondersteuning, heeft veel werk verzet en ons veel werk uit handen genomen door bijvoorbeeld initiatief te nemen, acties te coördineren en nieuwe collega’s in te werken. Wanneer wij weer een (tijdelijke) collega zoeken, zetten we Linda graag weer in.

Opdrachtgevers