Wat klanten zeggen

“Wilma heeft voor ons programma energietransitie een strategisch participatieplan gemaakt met concrete stappen. Daarbij weet ze het complexe onderwerp goed te vertalen naar de belevingswereld van de inwoners en bedrijven. Dus dichtbij de doelgroep, vanuit de grote lijnen en toch met de voeten in de klei. Corona gaf ons nieuwe uitdagingen om het gesprek aan te gaan, maar daar heeft ze snel en flexibel een mouw aan weten te passen.”

Geske Barendregt
Programmamanager Energietransitie, Gemeente Assen

“Wilma heeft al veel werkzaamheden voor Wetterskip Fryslân uitgevoerd. Ze is breed inzetbaar: van stakeholdermanagement tot crisiscommunicatie. Ze is een echte vakvrouw die het hedendaagse communicatievak goed verstaat.  Ze is betrouwbaar, deskundig en flexibel. Ook binnen onze organisatie wordt ze gezien als een gewaardeerd adviseur.”

Henk Heeringa
Manager Communicatie & Crisisbeheersing, Wetterskip Fryslân

“Ik heb in meerdere projecten met Wilma samengewerkt en altijd zeer naar tevredenheid. Wat maakt dat ik zo graag met Wilma samenwerk? Ze denkt actief mee en vertaalt de opgave direct in acties, die ze daarna uitvoert of bewaakt. Ze houdt daarbij overzicht en gaat recht op haar doel af. Wat ik ook zeer waardeer is dat ze duidelijk aangeeft voor welke opgaven ik bij haar moet zijn en welke niet. En tot slot, is Wilma zeer prettig in de omgang. Nooit gedoe, korte lijnen en we begrijpen elkaar snel.”

Sytse Kroes
Programmamanager, Programmabureau Súd ie (gemeente Noardeast-Fryslân)

“Madelon is in juli 2022 als communicatieadviseur aan boord gekomen. Dit was een zeer hectische periode met veel lopende projecten en een aantal grote evenementen waarbij de bezetting door ziekte niet optimaal was. Ondanks deze hectiek heeft Madelon zich vanaf dag 1 zeer professioneel staande gehouden en heeft ze als persoon een warme en goede inhoudelijke bijdrage aan het team geleverd.

Haar frisse inzichten, betrokkenheid en lef hebben er mede toe bijgedragen dat we mogen terugkijken op een aantal geslaagde projecten. Ook haar bijdrage aan het verder structureren en professionaliseren van de interne samenwerking is niet onopgemerkt gebleven. Ik typeer Madelon als loyaal, verbindend, persoonlijk en bovenal een collega met een enorm goed gevoel voor humor!

Almar Elkhuizen
Teamleider Dienstverlening gemeente Harlingen

Opdrachtgevers